Anti-graffiti

Den beste graffitifjerneren er det pro-aktive belegget anti-graffiti. Dette forhindrer graffiti-maling fra å binde seg til overflater. Hvert eneste år går det med svimlende summer til å fjerne graffiti. Vår graffitibeskyttelse gjør arbeidet betraktelig enklere, og ikke minst – billigere!

To typer anti-graffiti

Det finnes 2 typer antigraffiti; en
permanent beskyttelse og en engangs-beskyttelse. Begge løsninger lar deg enkelt fjerne graffiti med varmt vann og en høytrykkspyler men de er beregnet til forskjellige typer underlag. Engangsløsningen, som går under navnet On-Off anti-graffiti-beskyttelse, blir vasket av sammen med graffitien.

Har du grafitti du ønsker fjernet, eller ønsker du å sikre bygningsmassen? Vi stiller til en gratis befaring slik at vi sammen kan finne ut hvilken type anti-graffiti som passer for ditt bygg.

Grafittifjerneren er ikke kjemisk bundet til overflaten

Noe av det meste fascinerende med anti-graffiti er at det beskyttende laget ikke er kjemisk festet til overflaten. Isteden er det fysiske krefter som limer malingen fast. De som er spesielt opptatt av tekniske detaljer kan lese mer om van der Waals-kraften i Wikipedia.

Rent praktisk betyr det at den vannbaserte beskyttelsen kan skylles bort med varmt vann, mens den permanente hinnen gjør det umulig for graffiti-maling å feste seg til veggen.

Miljøvennlig grafittibeskyttelse

Vår leverandør har lagt vekt på å forske fram effektive og miljøvennlige midler i deres grafittibeskyttelse. Disse kan derfor brukes til beskyttelse av alt av bygninger, broer, offentlige kunstverk og monumenter. Ikke bare fordi den lett kan spyles av, men også fordi den skåner miljøet.

Omfattende tester og dokumentasjon gjør faktisk også at disse midlene er godkjent av Riksantikvaren til bruk på vernede bygninger og skulpturer!

Usynlig beskyttelse for ulike materialer

Anti-graffiti beskytter ikke bare betong mot graffiti og forurensning. Vår antigraffiti behandling kan også trygt anvendes på:

  • Murstein
  • Gipsvegger
  • Naturstein
  • Metall
  • Plastikk
  • Keramikk
  • Og Leca-blokker

Etter at anti-graffiti er påført og tørket, vil overflaten se helt naturlig ut. Det vil ikke være mulig å se at den ligger på, og det blir ingen synlige merker. Dermed bevarer fasaden fortsatt det utseende som var tiltenkt av arkitekten.

Kontakt oss om anti-graffiti

Ren Service AS sitter på fagkunnskapen og erfaringen som kreves for å beskytte ditt bygg, dine monumenter eller andre verdifulle utendørs objekter mot skjemmende graffiti.

Kontakt oss på 22 06 06 00 for en prat om anti-graffiti, og vi avtaler tid for en gratis befaring.

 

 

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring