Graffiti-fjerning

Ren Service utfører rask og effektiv fjerning av graffiti og tagging i Oslo og omegn. Vi har erfaringen som skal til for å fjerne graffiti med minimal påvirkning av underlaget. Vi benytter kun miljøvennlig grafittifjerner – som er godkjent til bruk på alt av bygg og flater!

Skaff profesjonell hjelp til graffiti-fjerning

Hvert år påføres boliger og industribygg i Norge skader for mange millioner kroner. For å gjøre vondt verre er det mange velmenende boligeiere som bidrar til ytterligere skader ved å anvende feil fremgangsmåte ved fjerning av tagging og graffiti. Dessuten kan flere av de forebyggende midlene skade husets fasade. Her er det om å gjøre å trå forsiktig.

Vi anbefaler derfor på det sterkeste å leie inn profesjonell hjelp til graffiti-fjerning. Ren Service AS har kunnskapen om underlaget som er tagget på, og hvilke midler taggerne har brukt.

 

 

Grafittifjerneren vi benytter – Anti-graffiti

Den beste strategien for å unngå at bygg og flater blir ødelagt av grafitti på er å være pro-aktiv. Ren Service AS behandler overflaten på din fasade med anti-graffiti. Dette er et pustende lag – en beskyttende hinne. Graffitien/taggingen som sprayes på slike overflater kan enkelt spyles av med vann.

Løsningen er miljøvennlig, og godkjent av Riksantikvaren på verneverdige bygg. Den kan dermed benyttes på alle typer overflater!

Kontakt oss om graffitifjerning

Spør oss om fjerning av graffiti! Vi svarer med glede på alle spørsmål, og stiller gjerne på en gratis befaring av din fasade.

Du når oss telefonnummer er 22 06 06 00, alternativt kan du sende oss en epost eller benytte vårt kontaktskjema.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring