Noen renholdsoppgaver har behov som strekker seg utover det normale. Disse trenger spesialrenhold, også kalt ekstraordinært renhold. I Ren Service har vi bred erfaring med renhold av legekontorer, tannlegekontorer, sykehus, operasjonssaler med mer, helt tilbake til 1993.

Omfattende erfaring med spesialrenhold

Spesialrenhold - smitterenhold på sykehusVi har solide referanser som kan bekrefte vår kapasitet, kompetanse og faglige styrke. Vi er selvfølgelig kurset innen smitterenhold, og kan tilby både daglig renhold av institusjoner inkludert desinfisering.

Hva innebærer spesialrenhold?

Spesialrenhold er altså renhold som strekker seg utover det ordinære, enten det gjelder tidspunkt, type rengjøring eller omfang. Sterile omgivelser, som for eksempel sykehus, krever spesialkompetanse på grunn av blant annet smittefare. Ren Service sikrer optimal hygiene.

Desinfeksjon

Desinfeksjon er nødvendig for å hindre smittespredning. Ved desinfeksjon benytter vi foggere ved behov. Disse sprer riktig tilpasset kjemi i alle kriker og kroker. Vi benytter kun godkjente og dokumenterte kjemikalier for bruk i denne typen fasiliteter. De tar også knekken på blant annet gule stafylokokker (MRSA).

Vi benytter effektive og antibakterielle kluter og mopper for å sikre optimal hygiene.

Øk dine hygienetiltak med Lavendel Hygiene!

For desinfeksjon av hele rom i sykehus, helseinstitusjoner og annen næringsmiddelindustri anbefaler vi UVD-Robots.

Denne desinfiseringsroboten fjerner ikke bare mugg og bakterier, men også partikler i lokalet. Til nå har ikke noe annet system vært tilgjengelig på markedet. Vi tilbyr dette gjennom vår søsterselskap Lavendel Hygiene. Dette gir en unik renhet etter behandlingen. UVD-Robots er meget enkel å bruke, og i løpet av bare 18-20 minutter er hele prosessen unnagjort.

Lavendel Hygiene en avdeling under Ren Service AS som yter spesialrenhold, desinfeksjon og prinsipper for hygiene renhold. De leverer produkter som skal hjelpe kunder med å opprettholde god hygiene i sine lokaler uansett virksomhet. Produktene er miljøvennlige. Mer informasjon på nettsiden www.lavendelhygiene.no

Kontakt oss om spesialrenhold

Ring oss på 22 06 06 00 for en prat om hvordan vi kan hjelpe med spesialrenhold av dine lokaler.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive