Et godt rent miljø er absolutt en nødvendighet på sykehus. Ren Service sin målsetting er å kunne levere rene, gode og miljøvennlige arbeidsforhold for de ansatte så vel som brukere av bygget. Vi håper at våre renholdstjenester bidrar til et godt arbeidsmiljø for alle. Ren Service har bred erfaring med renhold på sykehus, operasjonssaler med mer siden 1993.

renhold blir utført på operasjonstuen

Renhold på sykehus forebygger sykdommer

Godt sykehusrenhold er utrolig viktig da sykehuset har mange pasienter med forskjellige tilstander. Renhold på sykehus skal bidra til redusert risiko for smittespredning for de som er mer utsatte for dårlig renhold. Dette kan for eksempel være astmatikere og allergikere, men det skal også beskytte personalet i det daglige arbeidet. Uansett er den viktigste faktoren søl av humant biologisk materiale.

Hensikten er å:

 • Redusere risikoen for smittespredning og helsetjenesteassosierte infeksjoner
 • Sikre samarbeidet mellom renhold, smittevern og virksomheten ellers
 • Beskrive og sikre kvalitetskrav til renhold i helse- og omsorgsinstitusjoner
 • Bidra til ivaretakelse og vedlikehold av bygg og overflater
 • Ivareta inneklima

Ren Service AS har en faglig dyktig stab av renholdere. De har hatt god opplæring i metodikk og prinsipper for hygiene renhold. Vi forholder oss til NS-INSTA 800:2018 standarden når vi utfører våre tjenester og det med effektivt renhold. Flere av våre renholdere har fagbrev, og vi sørger for at alle våre renholdere utfører arbeidet med fagmessig høy standard.

Vi tilbyr alltid førsteklasses service og vil gi en kundeopplevelse som er både smidig og vil føles tett på. Vi kjennetegnes for vår evne til å tilpasse oss systemene til hver enkelt kunde og situasjon. Med vår gjennomføringskraft kan du være trygg på at dine mål blir nådd.

Hva er NS-INSTA 800:2018?

NS-INSTA 800:2018 er en nordisk bransjestandard for kvalitet og et målesystem for denne. Standarden tar sikte på å gjøre det enklere å kjøpe renhold og måle kvaliteten på renholdet. Standarden er utviklet i et samarbeid mellom en rekke renholdsbedrifter, fagforeninger og brukergrupper fra Norge, Sverige og Danmark. NS-INSTA 800:2018 er en velkjent standard for de innen bransjen og er like anvendelig i et sykehus som på et enkelt kontor.

Øk dine hygienetiltak med Lavendel Hygiene!

For desinfeksjon av hele rom i sykehus, helseinstitusjoner og annen næringsmiddelindustri anbefaler vi UVD-Robots.

Denne desinfiseringsroboten fjerner ikke bare mugg og bakterier, men også partikler i lokalet. Til nå har ikke noe annet system vært tilgjengelig på markedet. Vi tilbyr dette gjennom vår søsterselskap Lavendel Hygiene. Dette gir en unik renhet etter behandlingen. UVD-Robots er meget enkel å bruke, og i løpet av bare 18-20 minutter er hele prosessen unnagjort.

Lavendel Hygiene en avdeling under Ren Service AS som yter spesialrenhold, desinfeksjon og prinsipper for hygiene renhold. De leverer produkter som skal hjelpe kunder med å opprettholde god hygiene i sine lokaler uansett virksomhet. Produktene er miljøvennlige. Mer informasjon på nettsiden www.lavendelhygiene.no

Kontakt oss om renhold på sykehus

Ring oss på 22 06 06 00 for en prat om hvordan vi kan hjelpe med renhold på sykehus.

matte utgjør renhold på sykehus

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

 • Logo fra Selvaag
 • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
 • Logo fra Norsk moteforum
 • Logo fra Oxer Eiendom
 • Logo Maya eiendom
 • Logo fra Miele
 • Logo for DNV
 • Logo for Skanska
Click to interactive