For å hindre spredning av smitte i et rom er det nødvendig med riktig desinfisering og vask.

Vi i Ren Service utfører desinfiserende vask av lokaler – både skoler, barnehager, kontor, butikker, sameier eller borettslag, eller for eiendomsforvaltere.

Et smittefritt lokale

Målet med desinfisering er å fjerne eventuell smitte som befinner seg i rommet. Desinfiserende vask er en effektiv metode for å sørge for et rent og smittefritt lokale. Bakterier og virus kan overleve i alt fra timer til døgn på ulike overflater. I felleslokaler som kontor eller butikk, vil vask og desinfeksjon være et nødvendig tiltak for å fjerne smittefaren. Spesielt i tider hvor smittefaren er ekstra stor, er det viktig at rengjøringen blir utført grundig.

Slik utfører vi desinfisering og smittevask

Vi har høy kompetanse innen vask som inngår som spesialrenhold. Ved desinfisering og smittevask benytter vi effektive og desinfiserende produkter som er testet og dokumentert. Er det behov bruker vi også foggere, en maskin som sørger for å fjerne bakterier på vanskelig tilgjengelige steder siden kjemien er i luftform.

Med våre prosedyrer innen desinfisering sikrer vi at området blir rent og smittefritt.

Antibakterielle produkter til våre kunder

Alle kunder hos Ren Service får tilgang til antibakterielle produkter, som inneholder et desinfiserende middel til å rengjøre gjenstander og overflater. I tillegg til grundig vask gjennomført av våre renholdere, er det viktig at man rengjør hender, gjenstander og overflater jevnlig.

Til tider kan det være vanskelig å få tak i antibakterielle produkter. Derfor ønsker vi å sørge for at alle våre kunder har dette lett tilgjengelig.

Øk dine hygienetiltak med Lavendel Hygiene!

For desinfeksjon av hele rom i sykehus, helseinstitusjoner og annen næringsmiddelindustri anbefaler vi UVD-Robots.

Denne desinfiseringsroboten fjerner ikke bare mugg og bakterier, men også partikler i lokalet. Til nå har ikke noe annet system vært tilgjengelig på markedet. Vi tilbyr dette gjennom vår søsterselskap Lavendel Hygiene. Dette gir en unik renhet etter behandlingen. UVD-Robots er meget enkel å bruke, og i løpet av bare 18-20 minutter er hele prosessen unnagjort.

Lavendel Hygiene en avdeling under Ren Service AS som yter spesialrenhold, desinfeksjon og prinsipper for hygiene renhold. De leverer produkter som skal hjelpe kunder med å opprettholde god hygiene i sine lokaler uansett virksomhet. Produktene er miljøvennlige. Mer informasjon på nettsiden www.lavendelhygiene.no

Kontakt oss

Har du behov for desinfisering og smittevask av dine lokaler, eller har du noen spørsmål? Ring oss gjerne på telefon 22 06 06 00 , eller send oss en e-post til post@renservice.no

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive