Byggrengjøring i Oslo og Akershus

Byggrengjøring eller byggvask er den siste runden med rengjøring før nye bygg kan tas i bruk. Her finnes det flere standarder som må følges, og kravene er strenge for utførelse. Ren Service AS har lang erfaring med rengjøring av bygg. Vi hjelper store og kjente aktører med byggvask for deres nybygg.

Bilde av stor bygning med behov for byggrengjøring

Ren Service AS har lang erfaring med byggrengjøring. Store og kjente aktører bruker oss til byggvask

Vår byggrengjøring utføres iht.:

Har du behov for byggvask? Send oss en melding i skjemaet til høyre på siden, så finner vi en dato for en uforpliktende befaring.

Vi kan også hjelpe med byggrenhold (daglig/ukentlig renhold av bygg).

Startbank-godkjent byggrengjøring

Vi er sertifiserte gjennom Startbank, og har solide referanser for byggrengjøring fra store og kjente entreprenører i Oslo. Disse stiller svært strenge krav både til kvaliteten på rengjøring og til støvnivå. Det settes krav til planlegging, gjennomføring, utstyr, kvalitetssikring med mer.

I forbindelse med rengjøring av bygg vil alltid tidsfrister være et viktig tema, og de kan være en utfordring. Vi er kjent for vår punktlighet, men hvis det mot formodning skulle bli forsinkelser vil naturligvis gjøre vårt ypperste for å komme frem til en god løsning i fellesskap.

Vi leverer høy kvalitet på rengjøringen!

En betingelse for å stille kvalitetskrav er at oppnådd kvalitet kan kontrolleres på en objektiv og rettferdig måte.

Byggrengjøring i henhold til dagens standarder innen BREEAM og NS-INSTA-800 krever fagkunnskap. NS-INSTA-800 er en felles nordisk standard for vurdering av renholdskvalitet, og en metode for kvalitetsvurdering av byggvask – med avtalte målbare kvalitetskrav.

Krav til lavest mulig støvbelastning er mest aktuelt, og krever derfor støvmålinger i tillegg til visuell kontroll. Dette utfører vi med Dust Detector – som er et måleinstrument for kvantitativ analyse med geltape.

Konsulent-tjeneste for dokumentasjon av byggvask

I tillegg til å kunne utføre byggvask til en rimelig pris, så kan Ren Service også fungere som konsulenter for bygg hvor annet byrå har utført byggvask.

Vi dokumenterer at renholdskvalitet som entreprenør er pliktig til å innfri ved overlevering av bygg (Breeam) faktisk også blir levert.

Kontakt oss om byggvask

 

Ring oss på 22 06 06 00 eller send en epost til post@renservice.no for å avtale befaring. Vi vil følge opp befaringer med et uforpliktende tilbud med pris for rengjøring av ditt bygg.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring