Du får en trygg samarbeidspartner med            Ren Service AS

DERFOR ER VI ET GODT ALTERNATIV

Vi har i dag ca. 250 ansatte fordelt på 3 divisjoner:

→ Du kan bli bedre kjent med noen av våre ansatte på denne siden.

HISTORIEN

Ren Service AS forteller om tre selvstendige næringsdrivende som har over 25 års kunnskap og erfaring fra servicebransjen. Ren Service AS har derfor all den nødvendige kompetanse for å løse alle typer serviceoppdrag innen våre fagfelt og gjør oss godt kvalifisert til å gjennomføre de oppdragene vi påtar oss.

EIERFORHOLD

Ren Service AS er 100 % norskeid av Øyvind Mathisen, Espen Johansen og Thorkild Henningsen. Som eiere er de med til å drifte og gjøre Ren Service AS til en solid bedrift.

MED EGNE ANSATTE

Ren Service AS har egne ansatte som yter høy kvalitet i alle ledd, noe vi får gode tilbakemeldinger på fra kunden som setter tillit og stabilitet i fokus.

Vi har god kompetanse, solid økonomi og stor kapasitet. Dette gjør oss godt kvalifisert til å gjennomføre de oppdrag vi påtar oss.

Du FOKUSERER på din kjerne virksomhet vi tar oss av resten

  • VI GJØR HVERDAGEN DIN ENKLERE  
  • VI YTER HØY KVALITET I ALLE LEDD                                                                                                                                      

«Vårt mål er hele tiden å jobbe med rasjonelle, miljøvennlige, stabile og kostnadseffektive renholdstjenester, slik at ressursbruk, pris og kvalitet til enhver tid gir det beste totalresultat og oppfyller kvalitetskravene.»Daglig Leder

«Vi har grunn til å være stolte av det selskapet har skapt og det som er bygd opp over mange år. Vi må derfor være kompromissløse når det gjelder å etterleve vår personal politikk og handle i overensstemmelse med våre kjerneverdier» sier Daglig leder, Thorkild Henningsen.

 

KJERNEVERDIENE:

KOMMUNIKASJON

Vi legger stor vekt på god kommunikasjon for at samarbeidet blir best mulig i alle ledd. Derfor er det være lett å komme i kontakt med leder, uansett om du er kunde eller ansatt.

OPPFØLGING

Vi tilbyr service og en kundeopplevelse som er smidig og tett på og ser på dette som vår kjernekompetanse. Vi sørger for kontinuerlig kvalitetssikring underveis. Oppfølging, evaluering og rapportering er en selvfølge for oss.

SYSTEMER

Vi har gode systemer og rutiner, men kjennetegnes først og fremst på vår evne til å tilpasse systemene til hvert enkelt oppdrag og situasjon.

m-solutions grafikk

 

Vil du høre hvordan vi kan hjelpe deg?

Ring oss på 22 06 06 00 eller send oss en e-post på post@renservice.no, så tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg!

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive