Hvorfor velge Ren Service AS?

Som en servicebedrift har Ren Service AS opparbeidet seg nødvendig kompetanse for å løse alle typer serviceoppdrag innen våre fagfelt.

Vi har i dag ca. 180 ansatte fordelt på 3 divisjoner:

→ Du kan bli bedre kjent med noen av våre ansatte på denne siden.

Vår historie

Grunnleggerne og eierne av Ren Service AS avbildet.Ren Service AS har levert rengjøringstjenester i mer enn 20 år og har alltid hatt fokus på kundens behov, og setter vår ære i å oppfylle dem.

Vi er et 100% norskeid av Øyvind Mathisen, Espen Johansen, Arild Løvstad og Thorkild Henningsen. Som eiere er de med til å drifte og gjøre Ren Service AS til en solid bedrift.

Vi har god kompetanse, solid økonomi og stor kapasitet. Dette gjør oss godt kvalifisert til å gjennomføre de oppdrag vi påtar oss.

Vår suksess

Ren Service AS har et miljø som avler og tiltrekker bransjens beste fagfolk. Vi besitter kompetente medarbeidere som er blant de ledende innenfor sine felt, og som løpende ajourfører deres viten om nye produkter og metoder.

Vi er også opptatt av å kvalitetssikre alle våre medarbeidere samt våre eksterne leverandører. Dette gjør at våre kunder kan stole på at alt arbeid utføres med en fagmessig høy standard.

Vår Visjon

Ren Service AS skal bli: Norges mest fremtidsrettede serviceleverandør innen Renhold, Eiendomsservice og Fasade.

’’Vi skal være i verdensklasse innen vår bransje. Vi skal alltid kunne måle oss med dem som gjør det best i vår bransje, uansett hvor i verden de er virksomme.’’

Vårt hovedmål og vår visjon er at alle våre kunder og ansatte skal ha en fin dag!

Kommunikasjon

Vi legger stor vekt på god kommunikasjon for at samarbeidet blir best mulig i alle ledd. Derfor skal det være lett å komme i kontakt med ansvarlig leder, uansett om du er kunde eller ansatt.

m-solutions grafikk

Oppfølgning

Vi tilbyr service og en kundeopplevelse som er smidig og tett på og ser på dette som vår kjernekompetanse. Derfor sørger vi for kontinuerlig kvalitetssikring underveis. Oppfølging, evaluering og rapportering er en selvfølge for oss.

Systemer

Vi har gode systemer og rutiner, men kjennetegnes først og fremst på vår evne til å tilpasse systemene til hver enkelt kunde og situasjon.

Ren Service AS arbeider aktivt med Helse-Miljø og Sikkerhets aspektet. Denne bevisste satsingen kommer av den erkjennelse at våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Hensikten med dette arbeidet er å utvikle og vedlikeholde internkontrollsystemer som ivaretar våre medarbeidere når det gjelder helse, miljø og sikkerhet.

For å lykkes med ovenstående jobber vi for å ha best mulig samarbeid med kunden og kundens virksomhet. Vi vil alltid tilpasse våre løsninger til dine unike utfordringer. Endrer markedsforholdene seg, endrer vi oss. Vi gir oss ikke før din bedrift, dine kunder og dine ansatte er fornøyd.

Grønt alternativ

Ren Service AS har de senere år spesialisert seg på renhold som tar hensyn til miljøet, og satte seg som mål å redusere vår bruk av kjemikalier i renholdet med inntil 15%. I løpet av 2012 nådde vi dette målet i forbindelse med at vi også ble Miljø-fyrtårn sertifisert. I 2015 nådde vi enda en milepæl hvor alt kjemi som blir brukt til fast renhold er Svanemerket eller ECO sertifisert. Desember 2018 er vi igjen resertifisert for 3 nye år og vi er stolte over at våre helt konkrete klima- og miljøbidrag viser at miljøarbeid gir resultater.

Ren Servcie AS bil med logoDet viser seg stadig at det kan være svært lønnsomt å iverksette miljøtiltak! Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Vår virksomhet oppfyller alle kravene og gjennomfører stadig tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Det fremste og viktigste fortrinnet er selvfølgelig miljøaspektet. Ved å redusere vårt kjemiforbruk bidrar vi til å begrense forurensning i vår natur, men miljøstyring handler også om å redusere bedrifters negative innvirkning på det ytre miljøet. Vi har derfor som målsetning å bytte ut 50 % våre dieselbiler til EL-biler innen 2025. Vi oppfordre alle våre samarbeidspartnerer til å ta hensyn til miljøet, ved å ikke overemblallering og ved å bruke miljøvennlig kjemi.

Vil du høre hvordan vi kan hjelpe deg?

Ring oss på 22 06 06 00 eller send oss en e-post på post@renservice.no, så tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg!

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive