Vi utfører vindusvask i Oslo og Viken/Akershus

mann gjør seg klar for vinduspussSur nedbør, forurensning, støv og smuss er et stort problem for alle fasader og vinduer i dag. Jo lengre dette får erodere – jo vanskeligere blir det å fjerne. Ren Service utfører vinduspuss på alt fra små til store bygninger, og vi benytter kun miljøvennlige løsninger.

Som miljøfyrtårn er vi opptatt av å skåne miljøet i alt vi gjør. Til vask av vinduer bruker vi derfor rentvannssystemer fra Aquilas, og om skitten har satt seg veldig godt benytter vi kun miljøvennlige kjemikalier som raskt brytes ned på de tøffeste områdene!

Vi har lang erfaring med vinduspuss, og mange svært fornøyde kunder i Oslo og Viken/Akershus!

Trygg utføring av vinduspuss

Vi har yrkesstolthet enten vi vasker vinduene hos ditt firma eller privat. Ingen skal kunne si at vi ikke fikser oppdraget.

Om nødvendig bruker vi en 62 meters lift, så vi kan strekke oss langt for å få utført vinduspuss! Og hvis ikke dette skulle holde, så bruker vi en industriklatrer.

Bilde av vinduspuss i høyden.

Alle våre ansatte er sertifisert for å kunne utføre arbeider i høyden og sikrer seg godt. Vi er veldig opptatt av at våre ansatte skal ha det godt på jobb, så vi kurser jevnlig i arbeidsteknikk og sikkerhet. Og selvfølgelig gjør vi gode kontroller av alt sikringsutstyr både før og etter oppdrag!

Har du lyst til å se hvordan vinduspuss foregår?

Romerikes Blad har tatt noen flotte bilder av våre ansatte i aksjon!

Vinduspuss bør utføres jevnlig

Vedlikeholdskostnaden vil bli høyere jo lenger man venter med rengjøringen. Selv om glass er herdet, hardt og vanskelig å trenge gjennom, så vil forurensing over tid kunne erodere det ytre laget på vinduene og sette seg godt fast. Forurensing i kombinasjon med direkte sollys vil med tid også ødelegge foringen på vinduer, som betyr raskere behov for utskifting.

Det er derfor billigere å sørge for regelmessig renhold av vinduer (og fasade).

Hvorfor ikke kombinere vinduspuss med en skikkelig fasadevask?

I tillegg til å utføre grundig og trygg vinduspuss tilbyr Ren Service også fasaderengjøring. Fasaden utsettes også for den samme forurensingen som vinduer, og om vi først skal komme for å ta vinduspussen minsker du kostnadene ved å ta en skikkelig rengjøring av fasaden samtidig.

Vindusvask i gave fra arbeidsgiver til ansatte

Koronapandemien har herjet i et år, og i en tid der mange av oss sitter alene på hjemmekontoret, er det spesielt viktig å ivareta vår mentale helse. Hva gjør du som arbeidsgiver for at dine ansatte skal jobbe godt hjemmefra?

Dagslys og hyggelige omgivelser, som for eksempel god utsikt, har en direkte innvirkning på menneskets psyke. Vårt forslag til julegave til ansatte i år er derfor en vindusvask – rene vinduer for at motivasjonen og produktiviteten kan holdes oppe.

Les mer om å gi vindusvask i gave her

Kontakt oss for profesjonell vinduspuss

Ring oss på 22 06 06 00 eller send en epost til post@renservice.no for å enten ta en uforpliktende samtale og befaring – eller booke inn et ansiktsløft til dine vinduer.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive