Markiser og persienner er ofte dyre i anskaffelse, som betyr at de er dyre å erstatte. Man bør derfor ta godt vare på dem ved å få utført markisevask eller persiennerengjøring.

Vask av markiser og persienner

Vask av markiser gir en flott fasade.

Markiser over inngangspartier ser flott ut. Ren Service AS utfører vask av persienner og markiser. Vi impregnerer også duken for bedre holdbarhet.

Forurensning som legger seg på persienner vil etter kort tid føre til korrosjon og slitasjeskader.

Sørg derfor for å få utført regelmessig vask av persienner. Etterfølges dette av impregnering vil levetiden øke betraktelig.

Ren Service hjelper borettslag i Oslo og omegn med markisevask og rengjøring av persienner.

Kontakt oss i skjemaet øverst på siden eller ring oss på 22 06 06 00. Så gir vi deg et godt tilbud på rengjøring og regelmessig vedlikehold av markiser og persienner. Vårt tilbud inkluderer impregnering for å sikre det beste resultatet!

Markise- og persiennevask bør utføres regelmessig

Løsningen for å unngå korrosjon og slitasjeskader er å vaske markiser regelmessig. Det er viktig at duken ikke blir innrullet våt da det vil skade den. Dette er en rimelig måte å holde markisene i god stand gjennom mange år. Imidlertid bør man gå varsomt frem da for hardt vanntrykk kan ødelegge glidetrådene. Vi anbefaler derfor ikke bruk av høytrykkspyler.

Ren Service AS vet nøyaktig hvilket vanntrykk som skal til, og ikke minst hvilken temperatur vannet bør holde for optimal rengjøringseffekt.

Rengjøring av persienner og markiserens inngår forøvrig som en del av vårt tilbud rundt fasadevask.

Profesjonell rens av markiser

Det stilles stadig strengere krav til de kjemiske impregneringsmidler som brukes for å beskytte markiser. Pollen, veistøv og sur nedbør sliter også på  dukens impregnering, og vil etter noen år kunne føre til jordslag. Totalt sett medfører dette kortere levetid på duken.

Jevnlig vask av markiser er derfor enda viktigere enn tidligere for å unngå å måtte bytte duken ofte.

Spesielt den ytterste halvmeteren med duk, samt kappen, bør derfor vaskes hvert år. Dette for å unngå skader og skjolder. Når skitten først synes er den vanskelig å få bort. Den er sjenerende, og mange tar det dyre steget å erstatte både duk og kappe. Det er derfor en god investering å få utført vask av markiser og persienner jevnlig.

Ta kontakt oss for et uforpliktende tilbud på vask av persienner og markiser.

Ring oss på 22 06 06 00 dersom du har fått jordslag og andre flekker på dine markiser, eller avtal forebyggende persiennevask før skaden har skjedd. Vi tar primært større oppdrag. Da som oftest borettslag.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive