Vask av markiser og persienner

Vask av markiser gir en flott fasade.Markiser og persienner er ofte dyre i anskaffelse, som betyr at de er dyre å erstatte. Man bør derfor ta godt vare på både markiser og persienner ved å få utført markisevask / persiennevask.

Forurensning som legger seg på persienner vil etter kort tid føre til korrosjon og slitasjeskader.

Sørg derfor for å få utført regelmessig vask av persienner. Etterfølges dette av impregnering vil levetiden øke betraktelig.

Ren Service hjelper borettslag i Oslo og omegn med markisevask.

Kontakt oss i skjemaet øverst på siden eller ring oss på 22 06 06 00. Så gir vi deg et godt tilbud på rengjøring og regelmessig vedlikehold av markiser og persienner. Vårt tilbud inkluderer impregnering for å sikre det beste resultatet!

 

Persiennevask bør utføres regelmessig

Løsningen for å unngå korrosjon og slitasjeskader er å vaske persienner regelmessig. Dette er en rimelig måte å holde persiennene i god stand gjennom mange år. Imidlertid bør man gå varsomt frem – da for hardt vanntrykk kan ødelegge glidetrådene.

Ren Service AS vet nøyaktig hvilket vanntrykk som skal til, og ikke minst hvilken temperatur vannet bør holde for optimal rengjøringseffekt.

Persiennevask og markiserens inngår forøvrig som en del av vårt tilbud rundt fasadevask.

 

Profesjonell markiserens

Det stilles stadig strengere krav til de kjemiske impregneringsmidlene som brukes for å beskytte markiser. Pollen, veistøv og sur nedbør sliter også på impregneringen – og vil etter noen år føre til jordslag. Totalt sett medfører dette kortere levetid på duken.

Jevnlig vask av markiser er derfor enda viktigere enn tidligere for å unngå å måtte bytte duken ofte.

Spesielt den ytterste halvmeteren med duk – samt kappen bør derfor vaskes hvert år. Dette for å unngå skader og skjolder. Når skitten først synes er den vanskelig å få bort og sjenerende, og mange går til det dyre steget å erstatte duk og kappe. Det er derfor en god investering å få utført vask av markiser og persienner jevnlig.

Kontakt oss for vask av persienner og markiser

Ring oss på 22 06 06 00 dersom du har fått jordslag og andre flekker på dine markiser, eller avtal forebyggende persiennevask før skaden har skjedd. Vi tar primært større oppdrag, oftest for borettslag.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring