Har du utfordringer med å fjerne istapper fra taket? Det er en utfordring å unngå at snø og is faller ned og forårsaker skade. Som eier er du pålagt å sørge for at ras unngås. Det er ikke nok å kun sette opp avvisere. Trafikketaten gir bøter på kr. 5.000,- dersom taket ditt vurderes som farlig. Kontakt oss via skjemaet til høyre på siden, så kontakter vi deg med et godt tilbud på istappfjerning.

Istappfjerning fra tak i Oslo og Viken/Akershus

Størst på istappfjerning

Ren Service AS er en av de største i Oslo Potensielt livsfarlige istapper som henger ut fra takog Akershus på fjerning av snø og istapper fra tak. Vi tilbyr avtaler hvor vi overvåker gården din og sørger for istappfjerning ved behov for en fast, avtalt pris for hele sesongen.

Vi kan tilby istappfjerning både med lift og med autoriserte industriklatrere. Mange års erfaring med lift gjør at vi jobber raskt og effektivt med fjerning av istapper fra tak.

En avtale om istappfjerning for hele vinteren er en billig forsikring!

Fjerning av snø og istapper fra tak er gårdeiers ansvar

Dersom du er gårdeier, følger et ansvar for å fjerne snø og istapper fra boligen. Gjennomføres ikke dette kan du få bøter på kr 5.000 hvis taket ditt blir vurdert som farlig.

Ifølge Politivedtektene for Oslo § 4 første ledd:

“Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere eller lignende innretning som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Avvisere skal fjernes senest etter 7 dager med mindre eieren kan dokumentere lengre ventetid på rekvirert bistand til takrydding.”

Vi utfører også snøbrøyting og strøing i Oslo og Akershus

Istappfjerning med FARE FOR RAS.NO

Fareforras.no er en avdeling under Ren Service AS som gjennom flere år har spesialisert seg på istappfjerning og snøbrøyting. Firmaet eies i sin helhet av Ren Service AS og har over 20 års erfaring med tjenester innen eiendomsdrift. Som eiere er vi med i den daglige driften. Det gjør oss til et solid og ryddig firma.

Kontakt oss om

Ring oss på 22 06 06 00 for å forsikre deg mot istapper gjennom hele vintersesongen.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive