blader tetter takrenne

Hver høst bør man sørge for en rens av takrenner og nedløpsrør. Årsaken til at man bør utføre rens av takrenner om høsten er at løv og barnåler som faller av trær ofte blåser opp eller faller ned på taket. Med litt vanlig høstregn finner dette veien ned i takrennene, og plugger igjen de naturlige veiene for vann fra regn og snøsmelting.

Når vannet fra høstregn og snøsmelting ikke kommer ut den veien, finner det andre veier, som for eksempel inn i huset. Som hus- eller bygningseier er det lite ønskelig med lekkasje fra taket, og de færreste forsikringsselskapene vil dekke reparasjonen av slike vannlekkasjer.

Når sjekket du takrennene på huset sist?

Utfør rens av takrenner før vinteren

Det som starter som et lite Rens av takrenner med spesial-vannslangeproblem med enkle løsninger kan utvikle seg til et stort problem med alvorlige og dyre konsekvenser. Det er derfor lurt å sjekke takrennene en gang i året.

Men takrennene er gjerne «der oppe». Du, derimot, står nede på bakken og tenker at dette er en kjedelig jobb å gjøre i kaldt og surt høstvær. Arbeid i høyden innebærer også en viss risiko for skader, og kanskje oppstår til og med en forkjølelse.

Så hvorfor ikke overlate rens av takrenner og nedløpsrør til profesjonelle? Det er verdt å betale prisen for en rens av takrenner fremfor de dyre kostnadene som kan dukke opp ved en eventuelle vannlekkasjer.

Ren Service AS kan foreta en grundig rens av takrenner hver høst. Om det er behov kan vi også utføre vedlikehold gjennom året.

Tette takrenner gir også istapper

Du bør være oppmerksom på at tette takrenner medvirker til at det dannes istapper når vannet ikke kan renne som normalt. Dette kan føre til skader på takrennene og festene grunnet for stor vektbelastning, og i tillegg risikerer du at nedløpsrøret sprekker når kulden kommer dersom det er vannansamlinger der.

Det er med andre ord flere gode grunner til å rense takrenner før vinteren kommer.

Er adkomsten til takrennen vanskelig? Vi har utstyret til å få jobben unna for deg! 

Ren Service AS tilbyr også avfallshåndtering for næringsvirksomheter og private.

Kontakt oss for rens av takrenner

Ikke vent til takrennene er tette med å kontakte oss. Ring Ren Service AS i dag på 22 06 06 00, så tar vi en befaring av takrenner og nedløp.

Da får vi kartlagt situasjonen før vinteren kommer, og hjelper å rense takrenner og nedløpsrør slik at du ikke risikerer vannlekkasje eller fallende istapper.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska