Ren Service AS klipper alt av gress og kanter på både store og små arealer, enger og gressplener. Vi jobber primært for næringsbygg, bedrifter, sameier og borettslag, men vi utfører også gressklipping på andre eiendommer med store hager.

Vi har flere typer ansatte som kan utføre gressklipping. Om vi også står for vaktmestertjenester til bolig/bygg vil vaktmestre stå for klipping av gress, men om vi engasjeres for å kun bistå med gressklipping vil det ofte være våre gartnere som bistår.

Vi kan stå for gressklipping for borettslag, sameier, bedrifter, næringsbygg og større eiendommer i Oslo, Viken/Akershus, Østfold og Buskerud.

Plenklipping for ethvert behov

Vi håndterer alle typer gressklipping, fra Bilde av gressplen - Kontakt oss for gressklipping i Oslo-områdetde minste til de største oppdrag. Med vår lange erfaring innen klipp og trim av plen vil vi komme med anbefalinger til hvor ofte gresset bør klippes – og føre gode logger for når vi har utført klipping av plen.

I vår maskinpark har vi alt fra store plenklippertraktorer til effektive småklippere og kantklippere. Våre gressklippere er effektive, som kommer våre kunder til gode. Vi benytter rett og slett de beste maskinene på markedet for å klippe plenene til våre kunder penest mulig – og dette til en konkurransedyktig pris.

Mer enn bare gressklipping

Kalking og gjødsling kan også inngå i avtalen om det skulle være behov for det, slik at gresset vokser og ser pent ut. Våre gartnere kan også hjelpe med opparbeiding og utbedring for grøntområder samt stå for trimming av hekker, trær og ivaretakelse av blomster og bed.

Ta en titt på våre gartnertjenester for grøntanlegg

Kontakt oss om gressklipping

Ta en telefon til 22 06 06 00 dersom du har behov for plenklipping, så gir vi deg et uforpliktende pristilbud. Du kan også benytte deg av kontaktskjemaet på denne siden for eventuelle spørsmål.

Kontakt oss

post@renservice.no

Ved å klikke send, godtar og bekrefter du vår personvernerklæring

  • Logo fra Selvaag
  • Logo fra Anthon Nilsen Eienddom
  • Logo fra Norsk moteforum
  • Logo fra Oxer Eiendom
  • Logo Maya eiendom
  • Logo fra Miele
  • Logo for DNV
  • Logo for Skanska
Click to interactive